Dietetyk Izabela Trela – poznaj mnie
Nazywam się Izabela Trela – pracuję jako dietetyk w Warszawie.
Jestem absolwentką SGGW w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, magister inżynier specjalność Żywienie Człowieka oraz Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego kierunek Dietetyka.
Posiadam certyfikaty z dietetyki klinicznej, z zakresu żywienia kobiet w ciąży i karmiących oraz z dietetyki sportowej.
Aby poszerzyć swoją wiedzę chętnie czytam fachową prasę oraz uczęszczam na konferencje i szkolenia. Czuję misję w edukowaniu ludzi co do ich diety i stylu życia. Bo moje hasło to „Jesteś tym co jesz”. Nie każdy ma być jak model, ale każdy powinien być ZDROWY.
W czym się specjalizuję?
Posiadam certyfikaty ze szkoleń z zakresu żywienia kobiet ciężarnych, karmiących i małych dzieci oraz z dietetyki sportowej.
Jako dietetyk, specjalizuję się także w żywieniu w chorobach. Pomagam pacjentom zrozumieć, jak powinna wyglądać dieta w chorobach tarczycy. Układam także odpowiedni jadłospis w cukrzycy i innych chorobach dietozależnych.
Spotkania indywidualne i opracowywanie jadłospisów
Moja praca jest moją pasją, dzięki której codziennie otwieram się na nowe smaki i doświadczenia kulinarne. Jadłospisy rozpisywane przeze mnie są zawsze smaczne i kolorowe, a przede wszystkim zdrowe i dobrze zbilansowane. Szerokie grono moich pacjentów to kobiety w ciąży i mamy karmiące, borykające się ze zmieniającym się ciałem oraz wagą.
Na każdym spotkaniu staram się nie tylko okazać zrozumienie, ale także zachęcam do zmian nawyków żywieniowych i otwarcie się na nowe smaki na talerzu.
Izabela Trela – prywatnie
